+90 543 433 60 80 info@sanatlarandevu.com
+90 543 433 60 80 info@sanatlarandevu.com

Biz Kimiz

Hakkımızda

“Sanat İyileştirir, Sanat Birleştirir” mottosuyla 2017 yılında hayata geçen ‘’Sanatla Randevu’’, sanatın farklı dallarını bir araya getirerek zengin içerikli etkinlik ve geziler düzenleyen bir oluşum.

Bugüne kadar Van Gogh, Picasso, Dali gibi sanatçıların hayat hikayelerine yer verilen tablo okumaları, Borusan Flarmoni Orkestrası konserleri, çeşitli tiyatro etkinlikleri, sanat danışmanları eşliğinde güncel sergiler ve sanat galerilerinden oluşan eşsiz sanat rotaları gibi projeleri hayata geçirdik.

Sanatla Randevu olarak 2017’den beri 14 kez ziyaret ettiğimiz Venedik Bienali’ne çok değerli sanat danışmanlarımızla katılıyoruz. Her iki yılda bir düzenlenen Venedik Bienali gezileri düzenleyen Sanatla Randevu ekibi olarak uzmanlığımız ve çok yönlü deneyimimizle konuklarımıza unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.

Fazıl Say’ın “Never Give Up” konçertosunun Paris dünya prömiyeri, St Petersburg’da Kuğu Gölü Balesi, Toskana, Lubiana, Paris ve Prag’ta Andrea Bocelli Konserleri, La Traviata ve Madam Butterfly operaları, Ravenna ve Roma’da Serra Yılmaz’ın tiyatro oyunları, Berlin’de Berlin Filarmoni Orkestrası ve Budapeşte’de Festival Orkestrası konserleri de geçmiş yıllarda ilgi gören etkinliklerimizden bazıları.

Toskana’da Andrea Bocelli konseri, Bregenz Müzik Festivali, Lyon Işık Festivali, Sicilya’da Tarih, Kültür, Sanat ve Turandot Operası, Toskana ve Umbria Vadileri, Don Kişot’un Ayak İzleri İspanya da güncel programlarımız arasında.

Sanatla Randevu, sanatın farklı bir ya da birkaç dalını işin içine katarak biraz da her zamankinden farklı deneyimler veya tatlar sunarak planladığımız buluşmalar aslında. Sanatla Randevu kapsamında, farklı tecrübeler yaşatacağına inandığımız seyahat noktalarını, mekanları, kişileri ve hikayelerini bir araya getirerek programlar çıkarıyoruz ve unutulmayacak tecrübelere dönüştürüyoruz.

Sanatla Randevu’da en çok önem verdiğimiz şey, sanata dair turları bugüne kadar hiç yapılmamış bir kombinasyonla ve farklı şekillerde sunmak. Bunun için farklı sanat turlarını eşsiz deneyimlerle içinde keyifli yemekler, samimi sohbetler katılmış haliyle sunuyoruz. Hazırladığımız turlarda, sadece bölgenin önemli yerlerini görmekle kalmıyor, sanatçılarla tanışıp sohbet de ediyoruz, farklı bir kombinasyonda farklı mekanları bir arada planlıyoruz ve katılanları gerçekten özel hissettiriyor, onlara keyifle anacakları hatıralar vadediyoruz.

Bu turlarla en büyük hedefimiz; katılanların unutulmaz anıları arasına girmek

Ekibimiz

Ayşe Kaynarcalı

Chief Executive Officer

Eskişehir doğumlu, Eskişehir Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunuyum. Yüksek Lisansımı İstanbul Üniversitesi Para Banka Bölümünde tamamladım.
Turizm ve sanat tutkuma 1990 yılında bir turizm firmasında ofis elemanı olarak başladım ve aynı firmada İstanbul günlük şehir turlarında rehber olarak çalışmaya devam ettim. Turizm ve Kültür Bakanlığı’nca düzenlenen sınav ve seminerlere katılarak 1990 yılında Profesyonel Turist Rehber Belgesi almaya hak kazandım.
1992 yılında Garanti Bankası’nda MT olarak bankacılık kariyerime başladım,1996 -2001 yılları arasında İnterbank’da Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcısı, 2011 yılında Citibank Kozyatağı Şube Müdürü olarak görev yaptım.
2010 yılından itibaren kişi, grup ve kurumlara özel seyahat projeleri tasarım hizmeti veren ve organizasyonlar düzenleyen Asamanya Turizm Eğitim ve Organizasyon şirketinin kurucu ortağı olarak, turizm ve sanat tutkum ile pekiştirdiğim keşiflerimi, tecrübelerimi, bilgilerimi kişiler/kurumlar ile paylaşarak devam ettiriyorum.
Paralelde 2017 yılından bu yana Sanatla Randevu projesini yürütmekteyim. Sanatla Randevu kapsamında; farklı tecrübeler yaşatacağına inandığımız seyahat noktalarını, mekanları, kişileri ve hikayelerini bir araya getirerek programlar çıkarıyor ve unutulmayacak tecrübelere dönüştürüyoruz.

Eylem Sevda Cenikli

1 Şubat 1980 yılında İstanbul’da doğan Eylem Sevda Cenikli, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi İtalyan Filolojisi’ni bitirdikten sonra İtalya Perugia Üniversitesi’nde İtalyan Dili üzerinde yüksek lisans yaptı. 10 senelik kurumsal hayatını IBM Türk ve Sinpaş A.Ş’ de İtalya ile yoğun ithalat ve ihracat uzmanlığı, fuarlar ve organizasyonlar ile geçirdi. Sanat, tarih ve arkeolojiye olan ilgisini, tecrübesiyle harmanlayıp “Sanatla Randevu” ekibinde sanatseverlerle paylaşıyor. Eylem Sevda Cenikli evli, Doğa ve Nehir adında ikiz kız annesidir.

Rüya Süslü Ergüney

(1985, İstanbul) Yıldız Teknik Üniversitesi’nde başlayan öğrenim hayatını Doğuş Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri yüksek lisansıyla tamamladı. Doğuş Dergi Grubu, Doğan Dergi Grubu, Dünya Gazetesi, Turkuvaz Medya Grubu ve Doğan Online’da internet, sosyal medya editörü ve online içerik direktörü olarak 12 yıl boyunca görev yaptı. Dijital pazarlama ajansında kıdemli metin yazarı olarak çalıştı. Hatha ve hamile yogası eğitmeni. Halen sosyal medya direktörü olarak çalışmaya devam ediyor.

Alev Çavuşoğlu

1982 İstanbul doğumluyum, 2003’te Dokuz Eylül Üniversitesi Maliye bölümünden mezun olduktan sonra franchising ve eğitim/organizasyon sektörlerinde satış alanında görev aldım. Bugüne dek hep hizmet sektöründe bulundum ve bundan çok keyif alarak çalıştım. Sanatla Randevu’da sanatın içinde bulunarak, ortaya çıkan işlerin bir parçası olmak büyük mutluluk kaynağı. Hep dediğimiz gibi ‘’Sanat iyileştirir, sanat birleştirir”.

Mary Altınışık

İstanbul doğumlu, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezunum (2019). Daha sonrasında yüksek lisansımı İtalya – Rome Business School , Kültür ve Sanat Yönetimi (2024) üzerine tamamladım. Mimarlıktan mezun olduktan sonra mimarlık ve tasarım alanlarında farklı sektörlerde bir çok iş yaptım ancak sanata olan ilgimden dolayı yönümü değiştirip sanat yönetimi üzerine eğitim aldım. Aynı zamanda uzun yıllardır tuvalleri renklendirip canlandırıyorum. Halen Amerika – Miami’de bir galeriyle çalışmakta olup bu hobimi ilerletmekteyim.