Satın Almak İçin Mağaza Sayfasına Git
Her hafta farklı konuklarımız ile İlham Veren Sohbetler; sanat tarihi alanında uzman isimlerle gerçekleştirdiğimiz seminerlerimizin ardından, yeni sohbetlerimizi iz bırakan yazarlarla sürdüreceğiz. Bu etkinliğimizde siz sanat meraklılarıyla buluşmak dileğiyle
Sanat tarihi alanında uzman isimlerle gerçekleştirdiğimiz seminerlerin ardından şimdi de sohbetlerimizi iz bırakan yazarlarla sürdürmeyi hedefliyoruz.
Yazarlarımızın biyografilerini birinci kaynaktan dinleyerek, hayata bakış açıları üzerinden Türkiye’nin ve dünyanın kültürel, sanatsal, toplumsal hatta siyasi tarihine tanıklık etmek istiyoruz. Seminerlerimizde kültürel hafızamıza kazınmış eserlerin ortaya çıkış hikâyelerini ve toplumsal ortamın yazarı nasıl etkilediğini öğrenerek ilham almayı amaçlıyoruz.
16 Ekim 2020 Cuma, 20.30, İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
ZEYNEP ORAL
Günümüzde Kadın, Yazar, İnsan OlmakGazeteci , yazar, tiyatro eleştirmeni. . İnsan Hakları savunucusu, Feminist, Barış eylemcisi. Sayısız Sivil Toplum Örgütünün kuruluşunda ve yönetiminde görev aldı. Halen PEN Yazarlar Derneği Türkiye Başkanı. Cumhuriyet Gazetesi yazarıdır.
68-2002 Milliyet’te tiyatro eleştirmeni, muhabir, köşe yazarı, yazı işleri müdürü olarak çalıştı. 1972’de arkadaşlarıyla Milliyet Sanat Dergisi’ni kurdu, 30 yıl kadar yöneticileri arasında yer aldı. Türkiye’nin aydınlık insanları, onu Anadolu’nun en ücra köşesine kadar ulaşan bu dergiyle tanıdı.
Sanat ve kültür, kadın hakları ve insan hakları konularında yazılarıyla sayısız ulusal ve uluslararası ödül kazandı. Yazılarında, ülkedeki toplumsal olaylarla, sanatsal olaylar arasında köprüler kurdu, evrensel ve çağdaş değerleri yüceltip paylaştı.Zeynep Oral’ın, 2 oğlu, 7 torunu ve yayınlanmış 18 kitabı vardır. 2019 yılında “Yaz Yüreğim Yaz” yayımlanmıştır.
23 Ekim 2020 Cuma, 20.30, İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
MİNE SÖĞÜT
Yazma CesaretiGazeteci ve yazar.
1968 yılında İstanbul’da doğdu. 1985 yılında Kadıköy Kız Lisesi’nden mezun oldu ve aynı yıl İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Latin Dili ve Edebiyatı bölümüne girdi.
Lisans eğitimini 1989 yılında tamamladı ve aynı bölümde yüksek lisansa devam etti.
Gazeteciliğe 1990 yılında Güneş Gazetesi’nde başladı.
Daha sonra Tempo Dergisi ve Yeni Yüzyıl Gazetesi’ne çalıştı.
Haberci adlı televizyon belgeselinin metin yazarlığını yaptı.
Çeşitli dergi ve gazetelerde yazı ve röportajları yayınlandı.
2013 Haziran’ından beri Cumhuriyet Gazetesi’nde, gündemdeki sosyal ve politik olaylara dair görüşlerini yazdığı “Uykusuzluk” adlı bir köşesi var. Son kitabı, Alayına İsyan (Deneme – Can Yayınları 2020) dır.
6 Kasım 2020 Cuma, 20.30, İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
NERMİN BEZMEN
Yazarlık SerüveniBezmen 1954 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Maçka İlkokulu’nu bitirdi. Atatürk Kız Lisesi’nde okurken, son sınıfta AFS bursuyla Amerika’ya gitti. Dönüşte Sultanahmet Sevk ve İdarecilik Yüksek Okulu’na devam ederek 1974 yılında mezun oldu. 1975 yılının Ocak ayında 21 yaşındayken, yanında çalıştığı 39 yaşındaki iş adamı Pamir Bezmen’le evlendi. İki çocuğu oldu. 29 Ocak 2009’da eşini kaybetti. 2015 yılında oyuncu Tolga Savacı ile evlendi ve ABD’nin New Jersey eyaletine yerleşti.
Bezmen televizyon sunuculuğu, dergi yazarlığı ve halkla ilişkiler faaliyetleri yürüttü; geleneksel Türk sanatları ile ilgilendi. Kendi atölyesinde yetişkin ve çocuklara resim dersi verdi.
1991 yılında roman yazmaya başladı. Anne tarafından dedesi olan Kurt Seyt’in hikayesini araştırarak roman haline getirdi. Bunun dışında, popüler edebiyat dalında rağbet gören pek çok kitap yazdı.Son kitabı, “Unutkan Aşk”, 2020 dır.
11 Kasım 2020 Çarşamba, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
KÜRŞAT BAŞAR
Büyüyünce Yazar Olacağım1963 yılında İstanbul’da doğan Kürşat Başar; İstanbul, Ankara, Lefkoşa ve Ağrı, Doğubayazıt’ta tamamladığı ilk ve orta öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirdi. Çeşitli basın kuruluşlarında çalıştı.
1989 yılında yayımladığı Kış İkindisinin Evinde adlı ilk kitabıyla Haldun Taner Öykü Ödülü’nü kazandı.
Kürşat Başar gazeteciliğe üniversitede felsefe okurken cep harçlığını kazanmak için Hürriyet Gazetesi’nde çalışmaya başlamıştır. Gösteri adlı edebiyat dergisini 1985’lerde zirveye taşıyan grubun as elemanıdır.
Kürşat Başar gazete ve dergi yöneticiliği de yapmıştır. Tempo dergisi’nin tiraj rekoru kırdığı yıllarda derginin genel yayın yönetmenidir. Yeni Yüzyıl, Star ve Akşam gazetelerinde yazıları arka kapaktan okuyucuyla buluşurdu. Yazıları mail ortamında gezmeye başlayan ilk gazetecilerdendir.
1990 yılında Konuştuğumuz Gibi Uzaklara, 1992’de Sen olsaydın yapmazdın, biliyorum, 1996’da Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları adlı romanları yayımlandı. Yazı ve denemelerinin bir bölümünü İğreti Yaşamlar adlı kitabında topladı. 2003 yılında Başucumda Müzik, 2006 yılında da yine yazı ve denemelerinden oluşan Çok Güldük Ağlamayalım adlı kitabı yayınlanmıştır.
NTV’de “Siyaset Hakkında Her Şey” adlı televizyon programını Çiğdem Anad ile birlikte hazırlayıp sunmuştur.
Kanaltürk’te Kürşat Başar’la adlı televizyon programını sunmuş, sonraki yıllarda Cnn Türk ve Fox Tv’de benzer formatta programlar yapmıştır. 2014 yılında Turkmax Gurme kanalında her zamanki formatıyla program sunmaya başlamıştır.
2011-2013 yılları arasında Cumhuriyet Gazetesi’nde “Hayal ve Gerçek” adlı köşesinde yazan Başar müziğe tutkusunu hobi olmaktan çıkarmış ve önemli müzisyenlerle konserler vermeye devam etmektedir. Son kitabı, “Gerek Yok,Hoş Değil” (2020)’dir. Ve Kürşat Başar’la (Turkmax Gurme)programı devam etmektedir.
25 Kasım 2020 Çarşamba, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
BUKET UZUNER
Roman Kahramanının YolculuğuRomancı, hikâyeci ve gezi yazarı. Çevre bilimci. Feminist, hayvan ve çevre hakları savunucusu.
Hacettepe Üniversitesi, (Norveç) Bergen Üniversitesi, (ABD) Michigan Üniversitesi’nde biyoloji ve çevrebilim eğitimi aldı. (Finlandiya) Tampere Teknik Üniversitesi ve O.D.T.Ü’de araştırmacı olarak çalıştı, ders anlattı.
Romanları on dile çevrilen Buket Uzuner 1996 yılında (ABD) Iowa Üniversitesi’nin (IWP) “onur üyesi” olmuş, 2004 yılında da ODTÜ Senatosu tarafında takdir belgesiyle onurlandırılmıştır. Yazar, 2016 yılında Ankara Üniversitesi ve Ankara Öykü Günleri Derneği’nce verilen “Öykü Onur Ödülü” nü almıştır.
Buket Uzuner, Türkiye Cumhuriyeti’nin 75. Kuruluş yılında Türkiye üniversiteleri, basını, meslek kuruluşları ve 81 ilin valiliklerinden oluşturulan jürinin oylarıyla ‘Cumhuriyetin 75 Başarılı Kadını’ndan biri olarak seçilmiştir.
“İklim değişikliği”- çevre sorunlarını ele aldığı ve Türk Mitolojisi’nden fantastik ögeler kullandığı ‘TABİAT DÖRTLEMESİ’ romanları “Su”, “Toprak”, “Hava” ve “Ateş” yayınlanmaya devam etmektedir.
2 Aralık 2020 Çarşamba, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
SERRA YILMAZ
Düşten Gerçeğe Mavi Bir Yolİstanbul’da doğan Serra Yılmaz Fransa’da psikoloji ve tiyatro eğitimi aldı. Dostlar Tiyatro Grubu’nun açtığı yarışmayı kazandıktan sonra ilk sahne deneyimini bu tiyatroda yaşadı. 1983 yılında Atıf Yılmaz’ın “Şekerpare” filmi ile sinemada rol almaya başladı. Atıf Yılmaz, Ömer Kavur, Zeki Ökten, Şerif Gören, Ümit Ünal ve Ferzan Özpetek gibi önemli yönetmenlerle çalıştı. 1997’de ilk tiyatro oyunu olan “Diğerlerinin Adı Ali”yi yönetti. Gerek tiyatro, gerek sinemadaki performanslarıyla pek çok ödül alan Serra Yılmaz, sinema çalışmalarının yanı sıra İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oyuncu, dramaturg ve sanat yönetmeni yardımcısı olarak 15 yıl çalıştı. 2005’te İtalya’da sinema ve TV projelerinin yanı sıra tiyatro yapmaya başladı. Halen hem Türkiye, hem de farklı ülkelerde sinema ve tiyatro çalışmalarını sürdürmektedir.
1999 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “Harem Suare” filmdeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü ve gene aynı filmdeki rolüyle Sinema Yazarları (SİYAD) tarafından verilen Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Yılmaz, 2002 yılında 21. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde “9” filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı.
“Teyzem”, “Anayurt Oteli”, “Harem Suare”, “Cahil Periler”, “9”, “Karşı Pencere”, “Vanilya ve Çikolata”, “Bir Ömür Yetmez”, “Vavien”, “Kaybedenler Kulübü”, “Nar” ve “Eyvah Eyvah 3” gibi sayısız filmde rol alan Yılmaz, 2011’de 68. Venedik Film Festivali’nin “İlk Yapıt” bölümü jürisinde yer aldı.
2003 yılında “Karşı Pencere”deki rolüyle İtalya’nın en prestijli sinema ödüllerinden David di Donatella’da En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’ne aday gösterildi ve bu adaylıkla Türkiye’den aday gösterilen ilk sinema oyuncusu oldu. Serra Yılmaz gene “Karşı Pencere” filmiyle Fellini’nin senaristi Flaiano adına düzenlenen Flaiano Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu.
9 Aralık 2020 Çarşamba, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
SUNAY AKIN
Müze:Bir İlham PerisiŞair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu. 12 Eylül 1962 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. Lise öğrenimini İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fiziki Coğrafya Bölümü’nden mezun oldu. İlk şiir kitabı 1989’da “Makiler” adıyla yayınlanır. Adını Cemal Süreya’nın koyduğu bu kitabı “Antik Acılar”, “Kaza Süsü”, “62 Tavşanı” izler. 1987 yılında Halil Kocagöz Şiir Ödülü’nü Noktalı Virgül adlı dosyasıyla alır. 1990 yılında ise Orhon Murat Arıburnu Şiir Ödülü’nü Makiler şiiri ile kazanır. 23 Nisan 2005 tarihinde 11 yıldır dünyanın dört bir yanından topladığı oyuncaklarla, yıllardır hayalini kurduğu İstanbul Oyuncak Müzesi’ni Göztepe, İstanbul’da ailesine ait dört katlı tarihi bir konakta açtı. Müze, Türkiye’de türünün ilk ve tek örneği olup, Avrupa Konseyi’ne bağlı Avrupa Müze Forumu (European Museum Forum) tarafından verilmekte olan Avrupa Yılın Müzesi Ödülü’ne 2010 yılı için aday olmuştur.
23 Aralık 2020 Çarşamba, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
MARİO LEVİ
Bir Roman Karakteri Olarak İstanbulİstanbul doğumlu, 1975 yılında Saint Michel Fransız Lisesi’nden, 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız ve Roman Filolojisi’nden mezun oldu. İlk öyküsünü 1975 yılında yazdı. 1984 yılından sonra, Hokka dergisi, Şalom, Cumhuriyet Gazetesi, Cumhuriyet Dergi, Stüdyo İmge, Gösteri, Milliyet Sanat ve Argos gibi birçok yayın organında yazılar yazdı.
İlk kitabı Jacques Brel: Bir Yalnız Adam 1986 yılında yayınlandı. Bu kitap üniversiteyi bitirme tezinin romanlaştırılmış şeklidir. 1990 yılında yayınlanan ilk öykü kitabı Bir Şehre Gidememek otobiyografik özellikler taşır ve yazarın hem aşkları, hem de çocukluk ve ilk gençlik yıllarıyla hesaplaşması gibidir. Kitap o yılın Haldun Taner Öykü Ödülü’nü kazandı. 1991 yılında ikinci kitabı Madam Floridis Dönmeyebilir İstanbul’un azınlık çevrelerine ve topluma uyum sağlamakta zorlanan insanlarına yer verir. 1992 yılında daha çok bir “anlatı” olarak görmeyi yeğlediği ilk romanı En Güzel Aşk Hikayemiz’i yazdı. 1993’te başladığı İstanbul Bir Masaldı adlı kitabını altı yılda bitirerek 1999 yılında yayınladı.Bu kitap da yirmili yıllar ile seksenli yıllar arasında İstanbul’da yaşamış bir Yahudi ailesinin hikâyesidir. Şehrin öteki azınlıklarından kahramanlar bu hikâyede de görünür. Bu eseriyle 2000’de Yunus Nadi Roman Ödülü’nü kazandı. Lunapark Kapandı 2005 yılında yayımlandı.
Mario Levi, yazarlığın yanı sıra, Fransızca öğretmenliği, ithalatçılık, gazetecilik, radyo programcılığı, reklam yazarlığı gibi işler de yapmıştır. Ayrıca yazı atölyelerinde, bu yola gönül vermiş insanlara Yazı Yaratımı dersleri de vermektedir.
Size Pandispanya Yaptım 2013 yılında yayımlandı. Son kitabı ” Bir Cümlelik Aşklar” Nisan 2016’da yayımlandı.
20 Ocak 2021 Çarşamba, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
YEKTA KOPAN
Gerçekten Kurmacaya Bir YolculukYazar, seslendirme sanatçısı ve televizyon sunucusudur.
1968 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Babası tiyatrocu Lütfü Kopan, annesi Engin Kopan’dır. Babası aracılığıyla henüz 5 yaşındayken TRT Ankara Televizyonu’nda seslendirme yapmaya başladı.
Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Yazın hayatına şiir yazarak başladı. İlk şiiri “Yarın” adlı edebiyat dergisinde yayınlandı.Yaşamına İstanbul’da devam eden Yekta Kopan’ın, öyküleri Hayalet Gemi dergisinde yayınlandı. 1998’de elektronik ortamda yayın yapan AltZine dergisinin ve ardından Türkiye’nin ilk çevrimiçi yayınevi olan Altkitap’ın kurulmasına öncülük etti. Altyazı sinema dergisinde film eleştirileri yazdı. Eşik Cini dergisinde öykü üstüne metinler yazdı ve derginin yayın kurulunda görev aldı.
İlk kitabı Fildişi Karası 2000 yılında yayımlandı. Bunu Fildişi Karası, Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri, Yedi Derste Vicdan Muhasebesi, Kara Kedinin Gölgesi ve Karbon Kopya (Dünya Kitap Ödülleri’nde “Yılın Telif Kitabı” ödülü) adlı öykü kitapları ile İçimde Kim Var adlı romanı takip etti. ‘Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri’ 2002 yılında Sait Faik Hikâye Armağanına değer görüldü.
2006’da Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali bünyesinde Tiyatro DOT tarafından sahnelenen ve bir İki Kişilik Bir Oyun adlı tiyatro projesinin metnini yazdı. Proje Almanya, İtalya ve Hollanda’da sahnelendi.
Altı yaş öncesi için yazdığı ve Şilili ressam Alex Pelayo tarafından resimlenen çocuk kitabı “Burun”, 2009 yılında yayımlandı.
Kasım 2009’da yayımlanan Bir de Baktım Yoksun adlı öykü kitabı hem Yunus Nadi Öykü Ödülü’ne hem de Haldun Taner Öykü Ödülü’ne değer görülerek önemli bir başarı kazandı.
Seslendirme sanatçısı olarak hayatı boyunca yaptığı çalışmalar sonucu sanatçının sesi özellikle Jim Carrey, Geleceğe Dönüş filmi serilerindeki Michael J. Fox, çizgi film karakteri Sylvester ve Buz Devri (film) animasyon karakteri miskin Sid ile özdeşleşti. Ayrıca Star Wars Sezon 1,2 ve 3’te Obi-Wan Kenobi’yi ve X Men 2’de Cyclops’u seslendirdi
29 Ocak 2021 Cuma, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
AZRA KOHEN
İnsan Neden Yazar?Yazar Azra KOHEN 1979 yılında İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olduktan sonra Kanada’da Ottowa Üniversitesi’nde Üçüncü Dünya Ülkelerine Yardım Ekonomisi bölümünde eğitim aldı, daha sonra Liverpool Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji bölümünde yüksek lisansını tamamladı.
İyi derecede İngilizce ve İtalyanca konuşan Azra Kohen evli ve bir çocuk annesidir. Ülkemizde yayınlanan “Fi”-“Çi”-“Pi” isimli üçlemesi ve “Aeden” ve “Gör Beni” isimli eserlerin yazarıdır. Üçleme kitapları dizi olarak işlendi ve Fİ ve Çİ adı altında izleyici ile buluştu.Azra KOHEN, BİZ bilincindedir. Evrendeki her canlının birbirine bağlı ve birbirinden sorumlu olduğu ve bir bireyin bile doğru davranarak dünyayı değiştirebileceğine ve hakiki insan olmak için her an evrimleşebileceğine olan inancı ile eserlerini yazmakta, konferansları, projeleri ve sosyal, toplumsal bilinci yükseltmek amacı ile hazırladığı özgün videoları ile insanoğlunun tekamül yolculuğuna katkıda bulunmak için her an çabadadır. Hayat yolculuğunda OKU’manın en iyi rehber olduğuna inanır. Azra Kohen’in parolası : “Hayata katkımız olsun!”
1o Şubat 2021 Çarşamba, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
ECE TEMELKURAN
Bu da Geçer1973 yılında İzmir’de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi’ni 1991’de, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 1995’te bitirdi. İlk yazıları Patika dergisinde yayımlandı. 1993’te Cumhuriyet’te gazeteciliğe başladı. Kadın hareketi, siyasi tutuklu ve hükümlüler, Güneydoğu sorunu üzerine çalıştı; röportajlar yaptı. Bütün Kadınların Kafası Karışıktır adlı kitabı 1996’da yayımlandı. Aynı yıl Alman hükümeti tarafından yılın gazetecisi seçildi ve Almanya’da kadın hareketi üzerine bir araştırma yaptı. 1997 yılında Oğlum Kızım Devletim: Evlerden Sokaklara Tutuklu Anneleri adlı araştırma kitabı yayımlandı. Ardından avukatlık ruhsatnamesini aldı ama bu mesleği henüz hiç icra etmedi. Cumhuriyet Dergi için yaptığı Bekaret Testi Suçtur adlı yazısıyla Tabipler Odası Yılın Araştırma Yazısı ödülünü aldı. Yurtiçinde ve dışında çeşitli dergilerde yazılar yazdı, CNN Türk’te muhabirlik yaptı. Daha sonra şiir-metin (poemandiprose) türündeki İç Kitabı (Everest, 2002) yayımlandı. Eylül 2002’de şiir-metin türündeki üçüncü kitabı Kıyı Kitabı’nı yazdı. Milliyet’teki köşe yazıları BAL Vakfı tarafından Beyaz Yorum ödülüne layık görüldü. Dünya Sosyal Forum sürecini izlemek için 2003’te Brezilya’ya, 2004’te Hindistan’a gitti. Arjantin’de ekonomik krizden sonra oluşan halk hareketini inceledi. Bu harekete ilişkin yazıları Buenos Aires’te Son Tango adı altında yazı dizisi olarak Milliyet’te yayımlandı. Savaş karşıtı yazıları sebebiyle Çağdaş Gazeteciler Derneği’nden Barış Kalemi ödülünü aldı.
KİTAPLARI;
• Bu da Geçer
• Dilsiz Kuğular Zamanı “Devir”
• Düğümlere Üfleyen Kadınlar
• İyilik Güzellik
• Biz Burada Devrim Yapıyoruz Sinyorita
• Kayda Geçsin
• Muz Sesleri
• İkinci Yarısı
• Ağrının Derinliği
• Ne Anlatayım Ben Sana
• Kıyı Kitabı
• Bütün Kadınların Kafası Karışıktır
• İçeriden Kıyıdan Konuşmalar
• Dışarıdan Kıyıdan Konuşmalar
• İç Kitabı
3 Mart 2021 Çarşamba, 20.30 , İlham Veren Sohbetler’de konuğumuz;
BURAK ELDEM
Yazmak Özgürleştirir
Seksenli yılların ikinci yarısından itibaren yayın dünyasında yer aldı. Uzun yıllar gazetecilik, editörlük, dergi yöneticiliği yaptı. Televizyon kanalları ve radyolarda yapımcılık ve sunuculuk
görevleri üstlendi. Türkiye’nin ilk internet portallarında danış-manlık ve içerik yöneticiliği yaptı. 2011’den bu yana, mitoloji ve kadim kültürler üzerine seminer ve atölyeler hazırlıyor.
Yeni romanı Tavuskuşu Güncesi, 2021 Şubat ayında Doğan Kitap tarafından yayımlandı.
İNCELEME KİTAPLARI;
• 2012: Marduk’la Randevu (2003)
• Fraternis (2006)
• Kozmik Okyanus (2011)
ROMANLARI;
• Seni Tılsımlar Korur (2004)
• Günbatımı Fandango (2007)
• Diren Aklım (2013)
• Tavuskuşu Güncesi (2021)
* Bilgi ve kayıt için; 0542 722 73 40 nolu telefondan bize ulaşabilir veya bu sayfadan rezervasyon yapabilirsiniz.